Kategóriák
Hírek Programok

Meghívó: Pécsi Polgári Szalon Egyesület – Pécsi filmklub

Tisztelt Szalontársam! Kedves Pécsi Polgár!

Egy különleges alkalomra invitálom Önt, kedves Családját és Barátait.

Amint azt az előző Hírlevelünkben jeleztem, szeptember 20-án 18:00 órakor útnak indítjuk a KULTIK MOZI és a Pécsi Tudományegyetem Családokért programjával együttműködésében a pécsi filmklubunkat. Havonta egy neves és emlékezetes magyar filmalkotók által készített filmet nézünk meg közösen, ahol a film alkotói és szereplői is részt vesznek, velük beszélgetünk az egyes filmek megtekintésekor.

Az első film: Bereményi kalapja. Rendezte: Papp Gábor Zsigmond. Azok számára különleges élmény lesz e film, akik szerették Cseh Tamás alkotásait. A filmről további részletek ITT olvashatók.

Időpont: 2022. szeptember 20. 18:00 óra.

Helyszín: Uránia Mozi.

A részvételt ingyenesen csak korlátozott számban tudjuk biztosítani.  Az ingyenes részvétel név szerinti regisztrációhoz kötött. Egy e-mail címről maximum 2 fő résztvevő regisztrálását tudjuk befogadni. Regisztrálni az info@ppsze.hu e-mail címen 2022. szeptember 19-én 17:00 óráig lehet. Az ingyenes elnyert részvétel lehetőségéről e-mailben értesítést küldünk.

A regisztrálásról pozitív visszajelzést kapott vendégeink a film előtt, a helyszínen, nevük bemondásával tehát ingyenesen vehetnek részt ezen az alkalmon.

Az ingyenes jegyek elfogyása után, lehetőség van kedvezményes áron, 700 forintért is jegyet vásárolni a helyszínen.

A rendezvényre tisztelettel várjuk Önt, kedves Családtagjait, Barátait!

Lengvárszky Attila

elnök