Kategóriák
Hírek Programok

Kezembe temetem forró arcomat

pillanatok 100 évvel ezelőttről –

dokumentumjáték – rendezte: Mikuli János

Meghívó

Közelítünk a magyarság számára újra és újra átélésre kényszerítő nemzettragédiához, a trianoni békeszerződés 101. évfordulójához június 4-én.

Az évfordulóhoz kapcsolódóan ismételten jó szívvel ajánlom a Szalontársak és a kedves pécsi Polgárok számára a Pécsi Tudományegyetem kiváló színházának, a Janus Egyetemi Színháznak a produkcióját a Kezembe temetem forró arcomat című drámáját.

A produkció – amelynek megtekintésére már volt egyszer lehetősége a Pécsi Polgári Szalon közönségének – most újra megtekinthető, de ajánlható barátoknak, ismerősöknek is. Kérem, tegyék is meg ezt! Ajánlják tovább e remek darabot az ismeretségi, baráti körükben.

A produkció során korabeli dokumentumok segítségével átélhetjük Trianon előzményeit és következményeit a hétköznapi ember szemszögéből. Aki ugyanúgy érzett, szeretett és sokszor követett el bűnt embertársai ellen, akárcsak mi itt a XXI. században. Tanuljunk belőle, hogy soha ne feledjünk, de tudjunk megbocsájtani: minden jóakaratú embertársunknak, itt a Kárpát-medencében.

Tisztelettel,

Lengvárszky Attila, elnök

Az előadások megtekintése ingyenes.

Az előadások 2021. június 21-én és 25-én 19:00 órakor kerülnek bemutatásra.

Kérjük, hogy jegyigényét a jesz@pte.hu e-mail címen jelezzék.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük