Kategóriák
Hírek Programok

Magyar karnevál São Paulóban

Magyarok Brazíliában

Meghívó

A világjárvány idén is komoly kihívások elé állít minket. Olyan időket élünk, melyben kivételes szereppel bír a közösségekkel való aktív kapcsolattartás, ezért a Pécsi Tudományegyetem Diaszpóra Projekt Hálózat és a Kerko Média Kft. online rendezvénysorozatot szervezett, hogy a világon élő magyar diaszpóra közösségeket megszólaltassa és közelebb hozza őket egymáshoz.

Tehát, egy Föld körüli utazásra invitáljuk Önöket: az egyes online események alkalmával egy adott régió diaszpóra közösségének meghívott képviselőivel beszélgetünk a mindennapjaikról és jövőbeni terveikről.

Sorozatunk következő eseményére 2021. május 21-én magyar idő szerint (CET) 14:00 órai kezdettel kerül sor. Meghívott vendégünk Demkó Anita, a São Pauló-i Egyetem magyar nyelv és kultúra tanfolyam vezetője, akivel Dél-Amerika legnagyobb országában zajló magyar nyelv és a kultúra továbbörökítésének sikereiről és kihívásairól beszélgetünk.

A Zoom platformon megvalósuló eseményen való részvétel ingyenes, ám előzetes regisztrációhoz kötött, melyet az Diaszpóra Projekt Hálózat honlapján az alábbi linkre kattintva lehet megtenni. A regisztrációt követően e-mailen küldjük el a csatlakozáshoz szükséges további technikai részleteket.

Szeretettel várjuk Önöket online rendezvényünkön és jó egészséget kívánunk!

Regisztráció: https://bit.ly/2RIUExx

Szeretettel várjuk Önöket online rendezvényünkön és jó egészséget kívánunk!

PTE Diaszpóra Projekt Hálózat csapataVélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük