Kategóriák
Hírek Programok

Magyarul ugranak a kenguruk?

Egy oktató szemével: Magyar tanítás Ausztráliában

Meghívó

A világjárvány idén is komoly kihívások elé állít minket. Olyan időket élünk, melyben kivételes szereppel bír a közösségekkel való aktív kapcsolattartás, ezért a Pécsi Tudományegyetem Diaszpóra Projekt Hálózat és a Kerko Média Kft. online rendezvénysorozatot szervezett, hogy a világon élő magyar diaszpóra közösségeket megszólaltassa és közelebb hozza őket egymáshoz.

Tehát, egy Föld körüli utazásra invitáljuk Önöket: az egyes online események alkalmával egy adott régió diaszpóra közösségének meghívott képviselőivel beszélgetünk a mindennapjaikról és jövőbeni terveikről.

Sorozatunk következő eseményére 2021. április 16-án magyar idő szerint (CET) 13:00 órai kezdettel kerül sor. Újabb állomásuk alkalmával Ausztráliába látogatunk, ahol a magyar nyelvtanítás sikereiről fogjuk beszélgetni vendégünkkel, Szabó Ágnessel, az adelaide-i Magyar Közösségi Iskola igazgatójával.

A Zoom platformon megvalósuló eseményen való részvétel ingyenes, ám előzetes regisztrációhoz között, melyet az Diaszpóra Projekt Hálózat honlapján az alábbi linkre kattintva lehet megtenni. A regisztrációt követően e-mailben küldjük el a csatlakozáshoz szükséges további technikai részleteket.

Kövessen minket a Facebookon!

Szeretettel várjuk Önöket online rendezvényünkön és jó egészséget kívánunk!

PTE Diaszpóra Projekt Hálózat csapataVélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük